Contributie

Contributie overzicht

Onze lesgelden zijn met ingang van september 2018 als volgt: 

 

Contributie Per jaar Per les
Seniorengym en Conditie 65+ € 135,00 € 3,40
Gym, Streetdance € 165,00 € 4,15
Turnen meisjes (eerste uur) € 165,00

€ 4,15

Turnen meisjes (extra uren) € 115,00 € 2,90
Volwassenen € 195,00 € 4,90

 

Automatische incasso

DWSV werkt met automatische incasso. Je kunt elke afschrijving tot 64 dagen naderhand terughalen. Als je een goede reden hebt kan dat in overleg met ons zelfs nog wel langer.

 

Wedstrijdkosten

Turnsters betalen een bijdrage in de wedstrijdkosten. Een deel van deze kosten draagt DWSV; een deel wordt aan het einde van het seizoen doorbelast. Turnsters betalen achteraf (in juni) de kosten van de wedstrijden waaraan ze zelf hebben meegedaan. DWSV heeft deze kosten voorgeschoten. Omdat de exacte wedstrijdkosten afhankelijk zijn van hoeveel wedstrijden je doet, brengen we die ook pas ná het seizoen in rekening. Het gaat meestal om een bedrag tussen de 65,- en 100 euro per persoon. Dit is dan inclusief de huur van het DWSV-turnpakje.

 

Inning in drie keer

Sinds het seizoen 2017/2018 innen we de contributie in 3 stukjes. Eind september, half januari en half mei incasseren we steeds ongeveer 1/3. Voor turnsters innen we in 10 keer: ongeveer maandelijks. Omdat het innen vrijwilligerswerk is, kan het moment van innen soms wat afwijken. Voor turnsters tot slot, worden de wedstrijdkosten rond juni gefactureerd per mail. Dit kunnen we namelijk nog niet zelf innen.

 

 

Weetjes

Onze contributie ligt op het gemiddelde van wat voor gymverenigingen gebruikelijk is.  Je betaalt alleen de kosten die we maken. Het bestuur werkt zonder vergoeding. Wij maken geen winst.

 

Bij DWSV betaal je géén overige kosten. Ook de bondscontributie van de KNGU zit al verwerkt in onze contributie. Er komt dus (behalve de bijdrage in de wedstrijdkosten voor turnsters) niets extra's bij.

 

Als je langdurig ziek bent kun je een deel van je contributie terugkrijgen. Vraag hier wel even zelf om. Het kan ook achteraf nog, als je het bijvoorbeeld vergeten bent te melden.

Opzeggen

 

Het lidmaatschap wordt steeds automatisch met een half jaar verlengd. Voor turnen is het anders; het turnseizoen loopt van september tot augustus. Je kan turnen dus alleen opzeggen rond de grote vakantie. Dit heeft te maken met het feit dat we het hele seizoen wedstrijden turnen en turnsters niet tussentijds kunnen terugtrekken uit dat schema. Ook turnen we in teams, en is het voor een team heel onwenselijk als iemand er midden in het seizoen mee stopt.

 

Opzeggen doe je schriftelijk vóór 1 september, of vóór 1 januari. Als je net te laat bent, doen wij echt niet moeilijk. Een e-mail sturen om op te zeggen mag ook. Schrijf dan wel de reden er even bij; dat is voor ons soms belangrijke informatie. Overweeg je op te zeggen omdat wij iets niet goed doen, geef ons dan eens de kans om het probleem samen op te lossen.